Comerç

L'Agrupació de Botiguers i la Regidoria de Comerç engeguen la campanya de Nadal amb l'objectiu de potenciar el comerç de proximitat

Dimarts 04/12/2018

Campanyanadal18

Aquest dissabte a la tarda es va inaugurar oficialment la campanya de Nadal a Taradell que impulsen l'Agrupació de Botiguers i la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Taradell. Es va fer amb la tradicional obertura de llums de Nadal. A les 5 de la tarda, es va celebrar una xocolatada a la cruïlla del passeig de Domènec Sert i la carretera de Mont-rodon i tot seguit, es va encendre la il·luminació nadalenca que decora i engalana els carrers de Taradell per aquestes festes.

Amb la campanya de Nadal oberta, la Regidoria de Comerç i l'Agrupació de Botiguers pretenen potenciar les compres de Nadal als establiments del municipi. Com cada any, durant aquest mes de desembre es portaran diferents accions.

Per segon any consecutiu, la Regidoria de Comerç amb la col·laboració de l'ABT, ha editat el catàleg Aquest Nadal, regala Taradell que dóna continuïtat al projecte d'Inspiring, amb la finalitat de facilitar idees per regalar aquestes festes alhora que es promou el comerç de proximitat. La publicació consta d'una seixantena de propostes i es repartirà a cada llar de Taradell i també es passarà digitalment per les diferents xarxes socials i APP's de missatgeria. Per veure el catàleg podeu clicar aquí.

A més, des de l'Agrupació de Botiguers de Taradell sortejarà 4.000 euros dividits en diferents premis. Els premis es repartiran amb vals de compra als comerços de Taradell. Hi haurà un val de 500 euros com a premi gran, dos vals de 400 euros, tres vals de 300 euros, quatre vals de 200 euros i deu vals de 100 euros. Per entrar al sorteig es posarà a disposició dels clients una butlleta amb sis caselles i per cada compra en un establiment es timbrarà una casella fins a finalitzar la butlleta. La butlleta haurà d'estar marcada per sis establiments diferents i, un cop completada, s'haurà de dipositar a les bústies que hi haurà a cada comerç. Cada butlleta entrarà en el sorteig que es realitzarà el dia 12 de gener a 2/4 de 2 del migdia a través de Ràdio Taradell.

Per altra banda, durant les festes de Nadal, tots els comerços associats a l'ABT es decoraran amb un arbre solidari. Aquests arbres s'han obtingut de tales i abatiments controlats d'arbres d'Osona i estan treballats i adequats pels treballadors de l'Associació ASHES, entitat que treballa per al benestar de les persones amb diferents problemàtiques socials. Cada arbre portarà unes boles de color daurat.

El dia 15 de desembre, s'ha organitzat a la plaça de les Eres, una activitat solidària amb La Marató de TV3 durant tot el dia. Sota el nom ‘Posa la cara pel càncer!', consistirà a tirar i fer punteria amb pastissos de merengue a la cara de personalitats i gent del poble que ficarà voluntàriament la cara a un plafó decorat. A part, el dia 16 de desembre, en el marc de la Fira de Santa Llúcia, tindrà lloc la recollida de cartes del patge reial a partir de les 5 de la tarda.

Campanyanadal18 (2)