Nova edició de l'Escola Esportiva Municipal

Comença un nou curs de l'Escola Esportiva Municipal, a la que se li suma el naixement de les Tardes Esportives

Dijous, 14/09/2023

Després de l'èxit del curs anterior, encetem una nova edició de l'Escola Esportiva Municipal, un extraescolar multiesportiu dirigit a infants en edat de primària amb escolarització i/o residència a Taradell. L'activitat té els clars objectius de fomentar la pràctica multiesportiva, la qual contribueix en l'adquisició d'una bona riquesa motriu per part dels infants, i el de promoure la relació entre els diversos alumnes i residents de Taradell, indiferentment del centre escolar d'on provinguin. 

Del funcionament de l'edició passada només en canvia la durada de les sessions, que enguany serà d'una hora i quart (15 minuts més que el curs passat), per tant l'horari serà de 17:15 a 18:30. Amb tot això, es seguirà oferint el servei d'acollida previ, de 16:30 a 17:15. Tampoc en varien la ubicació, que segueix sent a Les Pinediques, els dilluns i dijous, ni el preu, de 10 € mensuals per participant.

L'inici de l'activitat serà el dilluns 2 d'octubre i des del passat 1 de setembre ja es poden formalitzar les inscripcions. Podeu trobar la informació actualitzada i com fer la inscripció a l'apartat Escola Esportiva d'aquesta web.

Neixen les Tardes Esportives

Si bé el curs anterior va ser la primera edició de l'Escola Esportiva, aquest curs 2023/24 neixen les Tardes Esportives, una nova oferta d'extraescolar dirigida a joves de secundària escolaritzats i/o residents, també, a Taradell. El projecte, que comparteix algunes similituds amb l'Escola Esportiva, també ofereix una pràctica multiesportiva i pretén ser, gràcies a la seva metodologia, una eina de debat i de foment de les relacions interpersonals.

Per tal de complir amb el seu objectiu, el funcionament de les sessions dependrà, en gran part, dels propis participants, ja que seran els qui escolliran la disciplina esportiva a practicar (durant blocs de 6 sessions) i debatran les normes del joc (amb la mediació d'un monitor/a).

L'inici de l'activitat serà el dimarts 3 d'octubre i ja es poden fer les inscripcions. El preu d'aquesta és de 10 € mensuals per participant. Els dies d'activitat seran els dimarts i dijous de 16:00 a 17:00, i es farà entre els espais interiors (gimnàs) i exteriors (pati) de l'Institut de Taradell.

Les dues ofertes d'extraescolar estan organitzades per l'Àrea d'Esports i compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i del Consell Esportiu d'Osona en l'apartat logístic.

Per més informació podeu contactar amb el Tècnic d'Esports de l'Ajuntament de Taradell enviant un correu electrònic a joelcollell@taradell.cat o trucant al 938 126 100 els dimecres de les 9 del matí a la 1 del migdia.