Nou procés participatiu per votar els millors esportistes de Taradell

Dimecres, 11/05/2022

En el marc de les Jornades de l'Esport i les Entitats de Taradell, l'Ajuntament engega un nou procés participatiu per votar els millors esportistes de Taradell, de manera que sigui la ciutadania qui triï el millor esportista de l'any en cada una de les categories proposades, que són les següents:

El fet que enguany aquesta votació sigui oberta a tota la ciutadania, respon a la voluntat de donar veu de forma directa a tothom qui viu l'esport a Taradell, que és qui coneix i acompanya els nostres esportistes en les seves competicions.

Per això que s'anima tota la població a votar a través del portal taradell.cat/participa, on hi ha tota la informació necessària per efectuar la votació. També hi ha la possibilitat de fer-ho presencialment a les oficines de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 9 h. a 14 h. i el dilluns de 16 h. a 19 h.

La fase de votació estarà oberta fins al diumenge 22 de maig. Hi poden participar totes que les persones majors de 16 anys empadronades a Taradell.

L'acte de reconeixement al millors esportistes de Taradell 2022 es portarà a terme durant el Sopar d'Entitats, el dissabte 28 de maig a Can Costa.