JORNADES DE L'ESPORT I LES ENTITATS | Sopar popular i lliurament de premis als millors esportistes de Taradell

Organitzat per la Regidoria d'Esports i la Regidoria d'Entitats i Festes

Foto família Reconeixement esportistes 2021

DIA

Dissabte, 28/05/2022

HORA

A les 20:00

LLOC

Can Costa Centre Cultural / Crta. de Balenyà, 101 / Taradell (08552) / Barcelona

Sopar de les Jornades de l'Esport i les Entitats per reconèixer la feina de les entitats culturals, socials i esportives del municipi. El sopar està obert a tot el públic i es poden comprar els tiquets a les oficines de l'Ajuntament i al Bar de Can Costa.

Menú genèric 8 € Amanida de les hortes amb tonyina
Pollastre sense feina rostit al forn amb patates
Mojo picón
Cafè, aigua i pa
Menú infantil 4 € Macarrons a la bolonyesa
Pollastre rostit al forn
Gelat
Aigua i pa
Menú vegeterià
i apte per a celíacs

 

8 € Pendent de concretar

Després de sopar, s'entregaran els reconeixements als millors esportistes de Taradell del darrer any. Enguany, s'aposta per uns premis que s'atorgaran amb els vots de la ciutadania. Per aquest motiu, s'ha obert un procés de votació entre el 9 i el 22 de maig a través de la plataforma web perquè la gent pugui escollir el guanyador en cinc categories diferents. Podeu consultar els nominats i fer la vostra votació a la pàgina web taradell.cat/participa.

Acte seguit, es reconeixerà la feina de les entitats i també al primer equip d'hoquei femení d'Osona, engegat a Taradell fa 40 anys. També s'entregarà el premi a la millor proposta del Concurs d'Art Mural que s'organitza en el marc de les Jornades de Patrimoni dels propers 20, 21, 22 i 23 de juliol.