Les Escoles, l'Institut i la Residència ja tenen el Juga-t'ho, el joc de Taradell!

Les regidories d'Educació, Benestar Social i Cultura, conjuntament amb l'Arxiu Fotogràfic, n'han fet lliurament aquest matí

Dilluns, 11/01/2021

Amb l'inici del curs escolar s'ha fet entrega del Joc de Taradell a les escoles d'El Gurri, Sant Genís i Santa Agnès, l'Institut de Taradell i Les Pinediques. La iniciativa de l'Arxiu fotogràfic i la Biblioteca de Taradell de convertir en joc el trivial que es va fer durant el confinament, i que ha quedat plasmat en joc, arriba ara a les escoles, amb l'objectiu de difondre entre els alumnes i la població en general el patrimoni de Taradell.

Les Escoles i la Residència Vilademany ja tenen el Juga-t'ho, el joc de TaradellLes Escoles, l'Institut i la Residència ja tenen el Juga-t'ho, el joc de TaradellLes Escoles, l'Institut i la Residència ja tenen el Juga-t'ho, el joc de TaradellLes Escoles, l'Institut i la Residència ja tenen el Juga-t'ho, el joc de Taradell


A les fotografies, Lleïr Pladevall (Regidor d'Educació), Míriam Martínez (Regidora de Cultura i Patrimoni) i Laia Miralpeix, amb els directors i directores dels centres educatius. De la mateixa manera, la Regidora de Benestar Social, Lídia Alonso ha fet entrega del joc al personal de la Residència Vilademany.

Les Escoles i la Residència Vilademany reben el joc Juga-t\'ho

En la primera edició del joc s'han editat 250 targetes amb preguntes sobre patrimoni, cultura, història, entorn, entitats i veïns i veïnes del poble, amb la intenció que, més endavant, s'editin més targetes. Per a l'adaptació del joc de taula s'ha comptat amb la col·laboració de Miquel Vivet, Laia Camprubí, Rosa Papell i Pep Bosch.

Recordeu que el Joc es pot reservar al mail reserves@taradell.cat i al telèfon 619 221 829 mitjançant trucada o missatge de WhatsApp. També es pot comprar a les oficines de l'Ajuntament i a la Biblioteca de Taradell per un preu de 20 €.