Juga-t'ho: el Joc de Taradell

Dimarts, 15/12/2020

Juga-T'ho, el joc de Taradell, arriba en forma de joc de taula després de triomfar a instagram durant el confinament per la Covid-19. Durant cinc mesos, i a través de les històries d'aquesta xarxa social de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font (@bibliotaradell), Laia Miralpeix, coordinadora de l'Arxiu Fotogràfic, plantejava deu preguntes diàries sobre diverses temàtiques relacionades amb Taradell amb l'objectiu de difondre el fons de l'Arxiu. Ara, les més de 1.500 publicacions que es van emetre el 17 de març i el 23 d'Agost, amb molt bona resposta per part dels taradallencs i taradallenques, es converteixen en un joc de taula per jugar-hi amb família i amics.

el joc2

De moment aquest desembre de 2020, es publiquen 250 targetes amb preguntes sobre patrimoni, cultura, història, entorn, entitats i veïns i veïnes del poble, amb la intenció que, més més endavant, se n'editin més. Per a l'adaptació del joc de taula s'ha comptat amb la col·laboració de Miquel Vivet, Laia Camprubí, Rosa Papell i Pep Bosch. 

El joc es podrà reservar al mail reserves@taradell.cat i al 619 22 18 29 mitjançant trucada o missatge de WhatsApp. També es podrà comprar a les oficines de l'Ajuntament i a la Biblioteca de Taradell per un preu de 20€.