Es posen a la venda els tiquets de les Jornades de Patrimoni

Es podran adquirir a l'Ajuntament i al Bar de Can Costa

Dijous, 11/07/2024

Taradell es prepara per a les Jornades de Patrimoni que començaran el dimecres 10 de juliol i que ens porten, fins al 13 de juliol, un variat i ric ventall d'activitats al voltant del passat agrícola de la Vila. Una de les activitats esperada són els sopars de divendres i de dissabte que són l'oportunitat perfecta per degustar plats tradicionals i descobrir propostes gastronòmiques.

Sopar de Tapes dels restauradors de Taradell

El sopar de tapes tindrà lloc el divendres 12, i s'hi podran tastar diverses tapes elaborades pels restauradors del poble amb productes de proximitat. Cal destacar, també, la inestimable col·laboració dels Geganters de Taradell per oferir un servei de primera i el concert de Miquel del Roig.

El menú es compondrà de cap i pota, un clàssic de la cuina local (del Restaurant Goitallops); una opció tradicional i reconfortant com és la truita de patates (de l'Hostal Rosa); una combinació exquisida de pèsols amb ceba i botifarra negra; la calzone d'escalivada, una versió mediterrània d'aquesta delícia italiana (de la Pizzeria Ciao Ciao); Ensaladilla russa amb anxoves  amb una barreja de sabors sorprenent (del Restaurant Gurri Xic); i pastissos variats per posar el punt dolç a la vetllada (Pastisseria Mont-rodon, Forn Sant Sebastià, Pastisseria Sant Genís i el Xocolater de Taradell).

Si tens nens petits, no et preocupis, ja que també hi ha l'opció d'adquirir un menú infantil especial. Podran gaudir de croquetes, pizza de pernil dolç i formatge, daus de patates fregides i postres delicioses adaptades als seus gustos.

El tiquet tindrà un cost de 8 € per als adults i de 4 € per als infants. Els tiquets estaran a la venda fins al 9 de juliol.

Sopar popular de Patrimoni

L'endemà, dissabte dia 13 de juliol, hi haurà el Sopar de Patrimoni que tanca les Jornades, juntament amb el concert de Vizuri. Recordem que en aquest sopar es podran degustar els tres productes locals creats per l'ocasió: El Pa de les Eres, la Botifarra Gitana, El Mos(T), i el nou producte local de les Jornades d'enguany la Trumfa Boscana.

Els tiquets tindran un preu de 8 €. Els tiquets estaran a la venda fins a l'11 de juliol. No us perdeu aquesta oportunitat de degustar i descobrir els sabors i aromes que defineixen la nostra cultura gastronòmica.