Finalitza els curs d'aiguagim amb la participació de 18 persones

Dissabte, 04/01/2020

L'Espai d'Aigua i Salut de Taradell (EAS Taradell) ha acollit un curs d'aiguagim adreçat a persones majors de 60 anys, en el qual hi ha participat divuit persones. 

Cloenda aiguagim EAS - 4rt trimestre \'19

En total han estat 10 sessions, que s'han realitzat els dijous d'11 a 11.45 h dels mesos d'octubre novembre i desembre. La pràctica d'aquesta modalitat esportiva aporta molts beneficis, ja que es treballa la flexibilitat, la respiració, el ritme, la coordinació, la tonificació muscular i la relaxació, entre d'altres. I paral·lelament, facilita espais de convivència i de creació de xarxa social entre les persones grans.

Ha estat, doncs, una oportunitat per a la gent gran de participar en un espai on la promoció
de l'envelliment saludable ha estat el punt central.

Cloenda aiguagim EAS - 4rt trimestre \'19

El darrer dia del curs, professionals de l'EAS Taradell i la tècnica de gent gran van fer entrega dels diplomes a cadascuna de les persones participants, animant-les a continuar amb la pràctica de l'esport i l'exercici físic pel manteniment d'una vida saludable i activa. 

Les valoracions d'aquest trimestre han estat, com fins ara, molt positives i amb la demanda de poder continuar rebent formació d'aquest tipus.

L'acció ha estat organitzada per l'Associació de Jubilats de Taradell, l'Ajuntament i l'EAS Taradell, amb el suport de la Mancomunitat La Plana i la FATEC.