La Regidoria de Joventut programa activitats juvenils per aquest estiu

Dimecres 26/06/2019

La Regidoria de Joventut conjuntament amb el servei de dinamització Juvenil de la Mancomunitat La Plana impulsen un any més l'estiu jove.

Aquest està conformat per un seguit d'activitats lúdiques, esportives i formatives adreçades a joves de 13 a 29 anys que es desenvolupen els mesos d'estiu, i ofereix any rere any una programació variada i atractiva que s'ha consolidat plenament en el calendari estiuenc.

Aquestes activitats s'han programat amb l'objectiu de treballar el temps de lleure de nois i noies des d'una perspectiva socioeducativa, fomentant la seva participació, mobilitat i la interacció. Al mateix temps les accions tenen amb una mirada inclusiva pel que fa a gènere i diversitat, ja que enguany l'equip de joventut de la Mancomunitat ha rebut un assessorament específic per part de la Generalitat.

Pel que fa a l'oferta formativa de l'Estiu Jove 2019 s'ha tornat a programar el curs de premonitors que es farà a Taradell i com a novetat aquest any s'hi faran dues sessions específiques de coeducació.

I pel que fa l'oferta lúdica s'han organitzat diversos tallers i activitats per a tots els municipis mancomunats com: un torneig d'Scooter als skateparcs de Balenyà, Seva i Tona, monogràfics d'iniciació a la boxa, tastets d'acrosport, sessions d'inicaició al body painting, “humor amarillo” i tallers de batuts i smoothies, així com projectes de voluntariat juvenil, a Taradell: el Camp de Treball: Taradelleja! i un voluntariat digital amb gent gran a Taradell.

També s'ha programat l'esperada Sortida a Waterworld de Lloret de Mar amb un cost de només 10€ ja que aquesta activitat es subvenciona en un 50%. Aquesta sortida es farà amb tots els pobles de la Mancomunitat La Plana.

Podeu consultar les activitats tot seguit:

PDF - 3946 Kb
Estiu Jove 2019