Mercè Cabanas i Solà, nova alcaldessa de Taradell

Dissabte, 15/06/2019

Nou consistori 2019 2023 

Mercè Cabanas i Solà és la nova alcaldessa de Taradell. Ho ha fet després del ple de constitució del nou consistori de Taradell per aquesta legislatura 2019-2023 que s'ha celebrat a la Sala de Plens de la Casa de la Vila aquest dissabte al migdia.

Després que els tretze representants electes sortits dels resultats de les eleccions del 26 de maig juressin el seu càrrec com a regidor, Cabanas ha sigut la candidata més votada pels regidors que formaran part de l'Ajuntament de Taradell aquests pròxims quatre anys.

La nova alcaldessa s'ha dirigit al públic assistent després de ser proclamada i jurar el càrrec com també ho ha fet el regidor i portaveu de Junts per Taradell, Santi Estragués.

Així, el nou consistori estarà format per Mercè Cabanas (ERC) com alcaldessa i, Joan Canó, Núria Arau, Lluís Rodríguez, Lídia Alonso, Berta Camprubí, Toni Pérez, Míriam Martínez i Lleïr Pladevall per part del grup Esquerra Republicana i Santi Estragués, Eduard Morató, Araceli Garcia i Sílvia Puntí pel grup Junts per Taradell com a regidors.

En les pròximes setmanes, el nou equip de govern donarà a reconèixer les regidories de cadascun dels seus membres.