Un concert solidari i la Caminada Rupit-Taradell obren els actes organitzats per Taradell amb La Marató

Dijous 15/11/2018

Concert Marató

Diverses entitats del municipi i l'Ajuntament de Taradell s'han agrupat sota el nom de ‘Taradell amb la Marató' per organitzar actes per recollir diners per aportar-los a La Marató de TV3 que enguany va dedicada contra el càncer.

Els següents dies es farà públic la programació de les activitats i iniciatives que portaran a terme les entitats participants de la plataforma ‘Taradell amb La Marató' però per avançat, aquest cap de setmana ja se celebraran dos actes que els seus diners serviran per obrir el marcador de donatius a Taradell.

 

Dissabte 17, concert benèfic amb els Pubbers, Rusty'n'Fuzzy i Four Old Dogs a Can Costa.

La iniciativa està organitzada per Ràdio Taradell, Hi actuaran desinteressadament els grups locals Rusty'n'Fuzzy, que fa versions de rock dels anys 70 com Hendrix, Led Zeppelin o Cream, i The Pubbers, que interpretaran clàssics dels Rolling Stones i els Beatles. També hi participarà el grup del Vallès Four Old Dogs, que també fa versions dels 70.

El concert començarà a les 6 de la tarda i es farà a la sala gran del Centre Cultural Costa i Font. El preu de l'entrada és de 5 euros.

 

Diumenge 18, la caminada Rupit-Taradell també aportarà el seu granet de sorra.

La 39a edició de la popular caminada Rupit-Taradell, també aportarà el seu donatiu per a la Marató. El Centre Excursionista de Taradell, aportarà una quantitat a determinar amb els ingressos aconseguits de l'activitat. L'entitat ho anunciarà després de la caminada.