Ràdio Taradell busca locutors

Divendres, 07/09/2018
Logo Ràdio Taradell Ràdio Taradell està preparant la nova temporada, que posarà en marxa les properes setmanes, amb ganes d'ampliar el ventall de col·laboradors. La majoria de programes que s'emetien fins ara continuaran, però l'emissora també vol incorporar noves veus. Per això, fa una crida a totes les persones que tinguin ganes de fer ràdio. No cal ser periodista ni tècnic de so, simplement cal tenir inquietuds, idees i ganes.
 

Les persones interessades han d'enviar un correu electrònic a rtaradell@gmail.com o bé trucar al 606 798 270 (Xavier). A més de les dades de contacte, han d'explicar quin tipus de programa els agradaria realitzar, ja sigui musical o de contingut, i la disponibilitat que tenen. A partir d'aquí, ens posarem en contacte amb els interessats i els farem la formació oportuna per poder tirar endavant el seu espai.

 
D'aquesta manera, l'emissora, que ara encetarà la temporada del seu 36è aniversari, vol ampliar el seu equip de col·laboradors. També es valorarà que els interessats tinguin ganes d'involucrar-se en el projecte de l'entitat. És important destacar que tothom qui col·labora a Ràdio Taradell ho fa voluntàriament.