Per Mi. M'escolto, em trobo, em cuido.

El projecte “Per Mi. M'escolto, em trobo, em cuido”, és una formació sobre intel·ligència emocional per a joves de 15 a 18 anys, impulsada per Taradell Jove conjuntament amb la Mancomunitat La Plana. 

Durant els mesos d'octubre i novembre una psicòloga acompanya als i les joves amb la finalitat de reforçar l'autoconeixement i l'autoestima. Durant les sessions, sempre de forma grupal i presencial, es treballaran aspectes com la identificació de les emocions, l'acceptació, la comprensió i la gestió emocional.

L'adolescència provoca molts canvis, tant físics com socials, i poden sorgir grans dificultats per encarar-los d'una forma sana i saludable. Per primera vegada a les seves vides apareix la presa de decisions (escollir uns estudis, recerca de feina, emancipació, etc.) i l'exigència de les persones del seu entorn com a futurs adults es fa molt més present. Com a conseqüència, el nivell de malestar emocional percebut augmenta i es poden manifestar nervis, estrès, inseguretats, preocupacions, etc. La formació sobre intel·ligència emocional permet adquirir habilitats personals i socials per afrontar els reptes de la vida i potenciar els hàbits i conductes saludables.

672b4e4d6589b27d9811