AFA Escola Bressol La Xarranca

Adreça
C. Catalunya, 77 - 08552 - Taradell - Barcelona
Correu electrònic
Contacte
Judit Plana Jansana

Any de fundació: 1984

L'escola bressol La Xarranca va ser fundada l'any 1979, però no va ser fins al curs 1984-1985 que es va constituir l'AMPA de l'escola. En un principi, aquesta AMPA era l'encarregada de la gestió del centre, i, a partir del 2002, l'AMPA va passar a tenir un paper de suport a l'escola.

AMPA Escola Bressol La Xarranca

Des d'aleshores, del càrrec de gestió se n'ocupa el Patronat, del qual l'AMPA també en  forma part, juntament amb l'Ajuntament de Taradell i la mateixa escola.

Ja fa anys, doncs, que l'AMPA treballa per ajudar l'escola: vetlla perquè es puguin dur a terme activitats com l'arribada del patge reial, la celebració del dijous llarder o la diada de Sant Jordi, entre d'altres, i també finança altres activitats, com sortides al teatre o titelles, per exemple. A més, evidentment, intenta ser un pont eficaç de comunicació entre els pares i l'escola.

Finalment, val a dir que la voluntat de l'AMPA és i ha estat sempre obrir l'escola al poble tot col·laborant-hi mitjançant activitats diverses: des de la participació a la festa dels Tonis, fins a la preparació de tallers al carrer per a tots els nens i nenes del poble el dia de Sant Jordi.