Artemis Branding

ADREÇA
Carrer de l'Esglèsia, 5 - 08552 - Taradell -
TELÈFON
CORREU ELECTRÒNIC
HORARIS
De dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 15 a 18 h.
LLOC

Qui som

Artemis, som una agència de màrqueting de Taradell, amb serveis enfocats a la comunicació de les empreses, la creació de marques i la digitalització.

La nostra voluntat és la d'oferir un servei global, 360º, comportant-nos com al departament de màrqueting vinculat de les empreses que confien en nosaltres.

Ens especialitzem en el disseny gràfic, màrqueting digital (newsletter, xarxes, creació de continguts...) disseny i desenvolupament web, posicionament SEO (orgànic) i SEM (publicitat pagada com Google Ads, entre altres) i el seu ús combinat (SEO+SEM). També donem suport en la preparació, organització, i assistència a fires professionals, a més d'encarregar-nos de totes les gestions postfira.

Tot això, a preus molt competitius, ja que la col·laboració entre tot el nostre equip (10 persones entre dissenyadors gràfics, programadors, maquetadors i consultors estratègics) és totalment digital i per projectes, per tant no repercutim el cost d'estructura en els pressupostos als nostres clients, comportant-nos com un clúster professional i oferint un servei molt complet en cada àrea, repercutint en un estalvi molt considerable en els pressupostos i departaments de Màrqueting dels nostres clients.

Què oferim

  • Creació de marques
  • Disseny gràfic
  • Màrqueting digital
  • Disseny i desenvolupament web
  • Organització de fires professionals
  • Estratègia empresarial