Seguretat i mobilitat

Taradell commemorarà de nou la Festa dels Drets dels Infants

Dimecres, 21/11/2018

Cartell Drets dels Infants

El pròxim 23 de novembre, el Centre Obert El Puntal i la Regidoria de Benestar Social i Família organitzen una nova edició de la Festa dels Drets dels Infants. Aquest any, les activitats canvien d'ubicació i se celebraran al pati de l'edifici del Puntal.

Els actes començaran prèviament amb la celebració d'un concurs de dibuix a les escoles. Els alumnes hauran d'entregar les seves obres abans del 9 de novembre perquè les puguin valorar un jurat. En total hi ha quatre categories; educació infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior de primària. Cada autor pot escollir la tècnica que ell desitgi i com a únic tema, els Drets dels Infants.

El dia 23, els actes començaran a les 5 de la tarda amb un berenar, tallers de maquillatge i jocs per la mainada. Tot seguit, els artistes Subi & Anna explicaran un conte i pintaran d'un mural amb la col·laboració dels nens i nenes que vulguin participar-hi.

Per finalitzar la vetllada, es llegirà el manifest dels Drets dels Infants i s'entregaran els premis del concurs de dibuix.

Els dibuixos es podran veure exposats al vestíbul del Centre Cultural Costa i Font del 26 de novembre al 3 de desembre.

El Dia Internacional dels Drets dels Infants es commemora el dia 20 de novembre i des de l'any 2011, a Taradell se celebra amb una festa el divendres més proper.