Seguretat i mobilitat

Talls de circulació amb motiu de la Cavalcada de Reis a Taradell.

Protecció Civil i Agents Locals recomanen que la gent es desplaci a peu o que si ho fan amb vehicle particular ho facin per la Ronda de Circumval·lació.
Dijous, 31/12/2015

Durant el transcurs de la Cavalcada dels Reis del dimarts 5 de gener, quedaran afectats diferents trams de circulació del nucli urbà i també estarà prohibit aparcar a diferents carrers per on hi passa la comitiva Reial.

A partir de les 3 de la tarda, estarà prohibit l'estacionament de vehicles als següents carrers: Carrer de la Font, Passeig de Domènec Sert, Carretera de Mont-rodon,  Carrer de Francesc Camprodon, Carrer de l'Església, Carretera de Balenyà, Plaça de les Eres, Carrer de la Vila (davant l'Ajuntament), Carrer de Sant Sebastià,  Plaça de Santa Llúcia, Plaça del Gili i Carrer de la Vila (entre el Bar Sport i el Carrer Església).

Pel que fa la circulació a la població, es preveu que a partir d'1/4 de 7 de la tarda quedin tancats al trànsit els carrers centrals del poble. Així doncs, des d'aquesta hora, el Passeig de Domènec Sert, La Plaça i el Carrer de la Font, no s'hi podrà circular fins que el seguici arribi a la Plaça de les Eres.

A 2/4 de 7 de la tarda, quedarà tancada la carretera B-520 entre la Rotonda de la T i la Rotonda de la Ronda de Circumval•lació per l'arribada de la comitiva a la població. Aquest tram s'obrirà tant bon punt finalitzi el pas de la cavalcada.  També, a part de la resta dels carrers del nucli urbà ja tallats, aquesta hora també quedarà tancat l'accés cap al centre del poble per la Carretera de Mont-rodon. Està prevista l'obertura al trànsit quan la comitiva arribi a la Plaça de l'Església.

A partir d'1/4 de 8 del vespre (horari aproximat), quan la comitiva accedeixi a la Plaça de les Eres, quedaran tallats tots els accessos a la mateixa Plaça i es restablirà la circulació un cop s'hagin acabat de repartir els regals i la comitiva reprengui el seu recorregut.

Recordeu, que els membres de Protecció Civil estaran per cooperar i per vetllar la seguretat i prevenint riscos d'una forma totalment altruista, en total dedicació pel benestar de tothom.

Tota l'informació dels talls de carrers previstos també podeu seguir-ho a l'instant des del twitter de Protecció Civil: @pctaradell