Seguretat i mobilitat

Talls de carrer i consells durant la Cavalcada de Reis

Divendres, 03/01/2014

Protecció Civil de Taradell conjuntament amb els Agents Locals de Taradell, vetllaran per la seguretat ciutadana el dia de la cavalcada de reis. Per aquest motiu, ofereixen aquesta nota per tal d'informar de la previsió de talls de carrers i consells de seguretat pública durant la tarda del proper diumenge, 05 de gener de 2014 perquè pugui transcórrer sense cap incidència.

- Primer de tot, recomanar-vos la mínima utilitat del vehicle d'ús propi pel centre de la població a partir de les 6 de la tarda. Recordem que és una festa on hi participa la mainada i hi ha un alt risc que es pugui provocar un accident vial per l'accés de gent a la via pública.

- Si es té d'agafar el cotxe, es recomana que és deixi a un aparcament llunyà on transcorri la cavalcada. Aconsellem que la gent utilitzi les zones d'aparcament més properes a la Ronda de circumval•lació ja que és la via més fàcil per moure's, o la zona de l'Institut. A partir de les 16:30h de la tarda, no es podrà aparcar als carrers següents: Carrer de la Font, Passeig Domènec Sert, Carrer Francesc Camprodon, Carretera de Balenyà (des de l'Ajuntament a Correus), tota la Plaça de les Eres, davant l'Ajuntament, Carrer Sant Sebastià ( sector de la Plaça de les Eres al Carrer de Vic ), Plaça de Santa Llúcia, Plaça d'en Gili i Carrer de la Vila.

- A partir d'1/4 de 7 es tallarà parcialment la circulació dintre la població des de la Rotonda de la T fins a la Caixa. A 2/4 de 7 de la tarda es tallarà el trànsit totalment i també l'accés a la Plaça de les Eres.

DINS LA CAVALCADA:

- Cal anar molt en compte amb les atxes de barballó. És un objecte de foc que comporta màxim perill per als patges que participen a la rua, el públic general de la cavalcada i també el material urbà.

- Cal vigilar la mainada i tenir controlats els seus fets, sobretot que no s'apropin a les carrosses quan estiguin en marxa, és molt perillós.

- En cas que un caramel caigui a prop de la carrossa, evitar recollir-lo fins que la carrossa estigui en una distància apropiada.

- Cal respectar les indicacions dels membres de seguretat (Protecció Civil i Agents Locals) i també dels membres de l'Organització de la Cavalcada durant tot el transcurs de la festa. És per un bé de la seguretat de tothom i que tot pugui transcórrer amb normalitat.


Esperem que aquests consells siguin una mica útils per la mobilitat de la població i també per la seguretat de tota persona. Recordem que la festa la fem entre tots i cal procurar la seguretat d'un mateix i també dels altres.