Seguretat i mobilitat

Restriccions de trànsit durant el Toca-Xou

Protecció Civil conjuntament amb els Agents Locals preparen un dispositiu i emeten aquesta nota informativa.
Dimecres, 04/06/2014

El proper dissabte 7 de juny, en motiu del Toca-Xou que organitza l'Agrupació de Botiguers de Taradell i l'Ajuntament de Taradell, el trànsit al nucli antic i als carrers principals de la població quedaran totalment afectats al trànsit.

A partir de les 6 de la tarda fins a la 1 de la nit, la Plaça, el Carrer Joc de la Pilota, el Passeig Domènec Sert, la Carretera de Balenyà, el Carrer de la Vila i la Plaça de les Eres quedaran tallats totalment a la circulació.

Es recomana que per entrar a la població no es faci per la Rotonda de la T, ja que no es podrà accedir o travessar el poble.

També es recomana que tots els veïns que tinguin vehicle als garatges i que s'hagin de desplaçar a partir d'aquesta hora el tinguin a fora, no es deixarà circular per aglomeració de gent i per altre banda qui arribi a Taradell no podrà accedir-hi.

A partir de les 6 de la tarda, no es podrà aparcar al Carrer de la Vila, a la Plaça de les Eres, al Passeig Domènec Sert, al Carrer de la Font i a la Carretera de Mont-rodon i coincidint amb la gravació del curtmetratge des del matí tampoc es podrà aparcar a la carretera de Balenyà.