Seguretat i mobilitat

Nou dispositiu de seguretat i afectacions de trànsit amb motiu del Carnaval

El cos dels Mossos d'Esquadra, Agents Locals, Creu Roja i Protecció Civil participaran en el dispositiu.
Dimecres, 14/02/2018

La seguretat és la principal aposta de l'Ajuntament de Taradell i Ràdio Taradell a la nit de seguretat. Com ja fa uns anys, el Carnaval de Taradell comptarà amb un ampli dispositiu de seguretat degut l'assistència de públic en una de les festes més multitudinàries que se celebren al nostre municipi. Per aquest motiu els Mossos d'Esquadra, Agents Locals, Creu Roja i Protecció Civil vetllaran perquè el carnaval transcorri amb normalitat.

Durant la tarda i nit, els Mossos d'Esquadra realitzaran controls als accessos de la població per decomissar alcohol als menors d'edat, ampolles de vidre, llaunes o objectes perillosos i també durant el transcurs de la rua i la festa, vetllaran per la seguretat ciutadana.

Els Agents Locals i els voluntaris de Protecció Civil seran els encarregats de gestionar el trànsit.

La Creu Roja, muntarà un dispositiu sanitari amb dues ambulàncies i s'obrirà el dispensari municipal amb un infermer.

Ajuntament i cossos de seguretat demana la col·laboració ciutadana per detectar qualsevol incident per això es posen els següents números de telèfon a disposició:

  • Mossos d'Esquadra (Emergències) – 112.
  • Agents Locals – 670.01.99.66

 

Afectacions per al trànsit

A partir de les 4 de la tarda del dia 17 de febrer no es podrà estacionar als següents carrers: ronda dels Vilademany, carrer de la Granja, carrer de la Pau, carrer de Doctor Flèming, carrer de la Font del Xumet, carrer de Catalunya, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig de Domènec Sert, plaça de les Eres, carrer de Sant Sebastià, carrer de la Font, carrer de Guillem de Mont-rodon, carrer de la Vila i avinguda Montseny.

D'altra banda, a partir de les 5 de la tarda aproximadament, la circulació a la donda dels Vilademany i als carrers adjacents quedarà afectada, i a partir de dos quart de set de la tarda quedarà afectada a tota la població. Es recomana a tots els visitants que facin ús dels carrers de la Coma del Reig i de la zona esportiva per aparcar que són els sectors per on no passa la rua de Carnaval.