Seguretat i mobilitat

Talls de circulació amb motiu del passant dels Tres Tombs.

Més de 40 voluntaris de Protecció Civil conjuntament amb els Agents Locals del poble formaran un ampli dispositiu.
Dijous, 12/01/2017

El diumenge 15 de gener, amb motiu del passant dels Tres Tombs, Protecció Civil i Agents Locals amb col·laboració del Cos dels Mossos d'Esquadra, muntaran un dispositiu que afectarà el trànsit des de primera hora del matí fins al migdia. Diferents carrers del nucli urbà quedaran afectats a la circulació, igualment que els aparcaments de vehicles al llarg del recorregut del passant.

A partir de les 6 del matí, estarà prohibit l'estacionament de vehicles als següents carrers: Carretera de Viladrau, carrer de la Font, Passeig de Domènec Sert, carretera de Mont-rodon, carrer de l'Església, carretera de Balenyà, carrer de Catalunya, ronda dels Vilademany, carrer de la Batllia, plaça de les Eres, carrer de Sant Sebastià, plaça de Santa Llúcia (darrere la capella), carrer de Vic i carrer de Guillem de Mont-rodon.

A partir d'1/4 de 9 del matí, quedarà afectada tots els carrers que accedeixen a l'Alzinar de la Roca. L'accés i l'aparcament de l'Alzinar, estarà indicat des de l'entrada de la urbanització.

A les 9 del matí, es tancaran els accessos cap al nucli urbà des de cadascuna de les rotondes d'accés.

A les 11 del matí quedarà afectada la circulació a la B-520 entre la Rotonda del Vivet i la carretera de Viladrau. A la mateixa hora, quedarà tancat tot el trànsit al nucli urbà per l'inici del passant.

A 2/4 de 2 del migdia, es preveu restablir tot el trànsit al centre de la població.

 

Carretera de la Urbanització La Roca.

Com cada any i tal com ha informat l'Ajuntament de Taradell, els Tonis Taradell i Protecció Civil a tots els veïns de la urbanització La Roca, la carretera d'accés estarà tallada entre les 11 del matí i les 12 del migdia per la sortida del passant des de l'Alzinar i des de la 2/4 de 2 del migdia fins a 2/4 de 3 de la tarda pel retorn dels carruatges.

 

Accés a Goitallops.

L'Accés a la urbanització de Goitallops també quedarà afectada al trànsit pel passant dels Tres Tombs. Es recomana l'accés i la sortida de la urbanització pel polígon industrial de Castellets, la deixalleria i per carrer del Ferriol (costat del col·legi Pinediques).

 

Zones d'aparcament

Protecció Civil de Taradell ha habilitat dues zones d'aparcament senyalitzades pels visitants al Passant dels Tres Tombs. La primera, als carrers del Polígon Industrial Castellets on es podrà aparcar a tots els carrers de la Zona i la segona a la zona esportiva, que també es podrà aparcar a la majoria de vies.

 

Informació directe al Twitter

Tota la informació dels talls de carrers previstos també podeu seguir-ho a l'instant des del twitter de Protecció Civil: @pctaradell