Seguretat i mobilitat

Inscripcions Bus Nit de Carnaval de Torelló.

Les inscripcions es poden fer fins dijous 23 de febrer a l'Ajuntament i al Punt Jove.
Dijous, 16/02/2017

Com a les darreres edicions, el Consell Comarcal d'Osona i l'Ajuntament de Torelló amb el suport dels Ajuntaments d'Osona, s'ha programat el servei del BUS NIT que realitzarà el trajecte de tornada després de la rua i festa de carnestoltes de Torelló a les diferents poblacions d'Osona durant la nit del dissabte 25 al diumenge 26 de febrer.

Com l'any passat la parada de sortida dels autocars s'ubicarà, al carrer del Ter, travessant la carretera de Conanglell, a la zona del Gimnàs Osonawellness, on sortiran a les 4 de la nit (amb puntualitat) i les persones que no estiguin a la parada a les 4 de la matinada perdran el servei eximint de tota responsabilitat al Consell Comarcal i als ajuntaments que prenen part en aquest programa.

Com ja és habitual, Taradell també s'ha adherit aquest servei i ja es pot fer la inscripció fins al dia 23 de febrer, a les oficines de l'Ajuntament o al Punt Jove ‘'El Puntal'' en els seus horaris d'atenció al públic.

El servei, és per majors de 16 anys, té un cost de 3 € per persona i té les places limitades, que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. Tot i així, els menors de 18 anys hauran de portar una autorització que seguidament adjuntem degudament firmada pel seu pare, mare o tutor legal per poder fer la inscripció.