Seguretat i mobilitat

Informació talls i aparcaments Passant dels Tres Tombs

Diumenge, 12/01/2014

 

Protecció Civil de Taradell conjuntament amb els Agents Locals de Taradell, vetllaran per la seguretat ciutadana el dia del passant dels Tres Tombs a Taradell. Per aquest motiu, ofereixen aquesta nota per tal d'informar dels talls i afectacions de carrers, recomanacions i consells durant la festa tant per veïns com visitants.

APARCAMENTS:

 • S'han habilitat tres aparcament a tres zones diferents per tots els visitants. Estaran senyalitzats degudament des de l'entrada al poble. Els diferents aparcaments estan situats a: Al Camp de Futbol del Pavelló, al Camp de Futbol de la Rectoria i també al solar del Poligon Industrial el Vivet per tal de facilitar zones d'aparcament.
   
 • No és podrà aparcar als següents carrers: Carrer de la Font, Passeig Domènec Sert, Carrer de l'Església, Carretera de Montrodon, Carretera de Balenyà, Carrer Catalunya, Carrer Miquel Martí Pol, Carrer Batllia, Carrer de la Vila, Plaça de les Eres, Carrer Sant Sebastià, Carrer de Vic i Carrer Guillem de Montrodon.
   
 • S'han adaptat sis zones d'aparcament per persones amb mobilitat reduïda al Carrer Camí Ral de Tona (Al Costat de l'Aparcament de la Coma del Reig).

 

AFECTACIONS DE CARRERS A L'URBANITZACIÓ LA ROCA

 • A partir de les 8 del matí, els carrers de les rodalies de l'alzinar de la Roca es tancaran. L'Accés a al recinte es farà a través del Carrer del Revató i Carrer Vilalleons i es podrà aparcar pels carrers de la Muntanya, el Carrer Santa Fe i propers. Només es deixarà entrar a l'Alzinar vehicles de transport de carruatges i animals.
   
 • L'Accés a l'Alzina pels carrers dels Pins i Carrer Vilalleons, quedarà tancat totalment fins que el passant no hagi abandonat l'Alzinar de la Roca.
   
 • Es tallarà la Carretera d'Accés a l'Urbanització tant d'entrada com de sortida entre les 11 i 12 del migdia i entre les 13:45 i les 14:30h.

 

TALLS I AFECTACIONS A LA POBLACIÓ

 • A partir de les 9 del matí, es tallaran els accessos principals a la població (la Rotonda Atlantida, la Rotonda de la Carretera de Montrodon i a la Rotonda de la T).
   
 • A partir de les 11 del matí, els carrers principals de la població es tancaran. A mesura que vagi avançant el passant, es tallaran els carrers del recorregut.