Seguretat i mobilitat

Es millora la seguretat de la Rotonda de la T i la circulació del carrer de l’Era del Tint

Dissabte, 15/07/2017

Accés Tint 4

Durant les darreres setmanes, arran de les obres de substitució i millora del ferm que s'està portant a terme aquests últims mesos a la carretera de Vic a Arbúcies, s'ha aprofitat per millorar els accessos a la Rotonda de la T i també l'accessibilitat al carrer del veïnat de l'Era del Tint.

Aquestes millores permetran millorar la seguretat viària a l'accés i a la sortida del barri, ja que fins ara hi havia poca visibilitat per veure els cotxes que venien des de Vic quan se sortia del carrer. Per això, des dels serveis tècnics de l'Ajuntament i la regidoria d'Urbanisme van acollir amb bons ulls la proposta de canviar el sentit de la circulació del carrer Era del Tint que van proposar els veïns i veïnes de la zona.

Des de principis de juny ja es va canviar la circulació i els accessos al barri després de valorar i estudiar positivament la proposta i finalment aquestes darreres setmanes s'ha adequat una illeta que facilita l'accés al barri pels cotxes que vénen de Vic, s'ha repintat el terra amb la nova circulació i s'ha instal·lat trafitambo delimitador de color blau perquè els vehicles redueixin la velocitat.

Aprofitant l'actuació, s'ha aprofitat per pintar un pas de vianants per accedir a la marquesina del bus o al camí de Casablanca.

Accés Tint 1

Accés Tint 2

Accés Tint 3