Seguretat i mobilitat

Dispositiu de seguretat i afectacions de trànsit en motiu del Carnaval.

El cos dels Mossos d'Esquadra, Agents Locals, Protecció Civil i Creu Roja coordinaran el dispositiu.
Dilluns, 27/02/2017

La seguretat es la principal aposta de l'Ajuntament de Taradell i Ràdio Taradell a la nit de seguretat. Com l'edició passada, el carnaval de Taradell comptarà amb un ampli dispositiu de seguretat degut l'assistència de públic en una de les festes més multitudinàries que es celebren a la nostra Vila. Per aquest motiu els Mossos d'Esquadra, Protecció Civil, Agents Locals i Creu Roja vetllaran perquè el carnaval transcorri amb normalitat.

Durant la tarda i nit, els Mossos d'Esquadra realitzaran controls als accessos de la població per incautar alcohol, ampolles de vidre, llaunes o objectes perillosos.

El cos de Protecció Civil i els Agents Locals seran els encarregats de gestionar el trànsit de la població i de la coordinació de la part sanitària que la portarà Creu Roja. Ajuntament i cossos de seguretat demana la col·laboració ciutadana per detectar qualsevol incident per això es posen els següents números de telèfon a disposició:

  • Mossos d'Esquadra (Emergències) – 112.
  • Agents Locals – 670.01.99.66
  • Protecció Civil – 628. 92.74.84
  • Creu Roja – 687.58.95.67

 

Afectacions per al trànsit

A partir de les 3 de la  tarda d'aquest dissabte fins a les 7 del matí de diumenge no es podrà aparcar als següents carrers: Ronda dels Vilademany, C/ de la Granja, C/ de la Pau, C/ Doctor Flèming, C/ de la Font del Xumet, C/ de Catalunya, Pg. de Sant Genís, Crta. de Mont-rodon, Pg. de Domènec Sert, Crta. de Balenyà, C./ de la Vila, Av. Montseny, C/ de Sant Sebastià, Plaça de les Eres, C. de Guillem de Mont-rodon i C. de la Font.

D'altra banda, a partir de les 5 de la tarda aproximadament, la circulació a la Ronda dels Vilademany i als carrers adjacents quedarà afectada, i a partir de les 7 de la tarda quedarà afectada a tota la població. Es recomana a tots els visitants que facin ús dels carrers de la Coma del Reig i de l'Església per aparcar o també la zona de l'Institut o al Camp de Futbol que són els sectors per on no passa la rua de Carnaval.