Seguretat i mobilitat

Bus Nit per tornar del Carnaval de Torelló

Dijous, 28/01/2016

Com a les darreres edicions, el Consell Comarcal d'Osona i l'Ajuntament de Torelló amb el suport dels Ajuntaments d'Osona, s'ha programat el servei del BUS NIT que realitzarà el trajecte de tornada després de la rua i festa de carnestoltes de Torelló a les diferents poblacions d'Osona durant la nit del dissabte 6 de febrer al diumenge dia 7.

Com l'any passat la parada de sortida dels autocars s'ubicarà, al carrer del Ter, travessant la carretera de Conanglell, a la zona del Gimnàs Osonawellness, on sortiran a les 4 de la nit (amb puntualitat) i les persones que no estiguin a la parada a les 4 de la matinada perdran el servei eximint de tota responsabilitat al Consell Comarcal i als ajuntaments que prenen part en aquest programa.

Com ja és habitual, Taradell també s'ha adherit aquest servei i ja es pot fer la inscripció fins al dia 4 de febrer, a les oficines de l'Ajuntament o al Punt Jove ‘'El Puntal'' en els seus horaris d'atenció al públic.

El servei, és per majors de 16 anys, té un cost de 3 € per persona i té les places limitades (750), que s'atorgaran per rigorós ordre d'inscripció. Tot i així, els menors de 18 anys hauran de portar una autorització que seguidament adjuntem degudament firmada pel seu pare, mare o tutor legal per poder fer la inscripció.

Recursos i informació relacionada