Salut

Noves activitats per la gent gran de Taradell

Aquest any 2017 s'inicien noves activitats per a la gent gran; aiguagim i taller "fotos i vídeos amb el mòbil"
Dijous 05/01/2017

L'Ajuntament de Taradell, amb el suport del projecte Gent Gran Activa de la Mancomunitat La Plana, ha posat en marxa noves activitats dirigides a la gent gran, amb els objectius de facilitar la convivència i noves relacions socials, potenciar l'autoestima, afavorir el manteniment actiu del cos, així com promoure el desenvolupament de la capacitat creadora i artística del col·lectiu.

Les activitats programades, totalment gratuïtes, són:

Aiguagim per a persones jubilades. Activitat recreativa, adreçada als socis/es de l'Associació de Jubilats de Taradell, pensada per a la millora de la salut utilitzant el medi aquàtic com a mitjà fonamental.

Curs trimestral que començarà a impartir-se el dia 27 de gener, els divendres d'11 a ¾ de 12 del matí a l'Espai d'aigua i Salut de Taradell (EAS Taradell) i anirà a càrrec de professionals de l'EAS Taradell.

Taller “fotos i vídeos amb el mòbil”. Taller de formació digital adreçat a persones majors de 55 anys, on aprendrem el funcionament de la càmera del mòbil i la seva configuració bàsica, així com editar i desar arxius d'imatge i vídeo, fer retocs senzills, gravar vídeos i compartir-los, descarregar aplicacions útils i accessibles, entre d'altres.

El taller tindrà lloc els dimarts 7 i 14 de febrer de 5 a 7 de la tarda, a l'Associació de jubilats de Taradell. Taller impartit per Lluís Rivera, de la Fundació Mil·lenari.

Cal inscriure's a l'Associació de jubilats de Taradell, de 9 a 1 del migdia i de 3 a 7 de la tarda, amb data límit el dia 20 de gener. Les places són limitades.

 

Gent gran activa