Joventut

S'inicia la diagnosi participativa per elaborar el Pla Jove 2016-2020

L'Àrea de Joventut de la Mancomunitat La Plana i els diferents ajuntaments que en foment part, entre ells Taradell, estan treballant per l'elaboració del nou Pla Jove 2016-2020, que marcarà les línies de futur a nivell de polítiques de joventut del territori els propers anys.
Dilluns 18/04/2016

En aquest moments el Pla es troba en fase de diagnosi de la realitat i de les problemàtiques de la població juvenil de l'àrea. Des de l'administració es vol que el procés per l'elaboració d'aquest pla tingui el màxim en compte les impressions dels joves del municipi perquè les noves accions polítiques s'adaptin a les necessitats del col·lectiu. Per aquest motiu s'està portant a terme un procés participatiu per conèixer i recollir les diferents opinions i impressions del jovent del municipi.

Sessió de treball amb els regidors/es de joventut dels diferents municipis que conformen el nou Pla JoveSessió de treball amb els regidors/es de joventut dels diferents municipis que conformen el nou Pla Jove

Aquest procés de participació es divideix en tres accions:

  • Realització d'un qüestionari on-line que es pot realitzar a través de la web de l'Ajuntament o via les xarxes socials.
  • Creació de dos grups de discussió que es portaran a terme el dijous 28 d'abril al Centre Cultural Costa i Font: A les 18h per a joves de 12 a 18 anys i a les 20h per a joves de 19 a 30 anys i/o joves que estiguin vinculats  a entitats de Taradell.
  • Entrevistar a diferents persones del municipi que treballin o estiguin en contacte amb els joves.

Paral·lelament, s'ha creat un grup de treball amb els regidors/es de joventut dels diversos municipis que conformen aquest nou PLA JOVE per tal d'impulsar i coordinar de manera transversal totes les fases i la implementació d'aquest.

Trobareu la informació detallada de la diagnosi participativa per elaborar el nou pla a Pla Jove 2016-2020 a Mancomunitat La Plana.