Joventut

Segueix la campanya ''Viu la festa a Taradell. Diverteix-te sense pasar-te!''

Un any més l'Ajuntament de Taradell, Ràdio Taradell i els cossos de seguretat i emergència fan una crida al civisme
Dilluns 16/02/2015

Per quart any consecutiu, l'Ajuntament de Taradell impulsa la campanya ‘'Viu la festa a Taradell. Diverteix-te sense passar-te !'', que vol promoure els valors de responsabilitat en el consum d'alcohol i drogues i també la crida al civisme als més joves.

Durant els últims anys des del consistori taradellenc, l'entitat organitzadora i cossos de seguretat i emergència, porten a terme una sèrie de mesures i campanyes de prevenció per sensibilitzar als joves els dies previs al carnaval amb xerrades a l'Institut des de l'àrea de Joventut o també des de Mossos d'Esquadra i Protecció Civil igualment de la normativa als comerços i bars.

A part, des de l'ajuntament amb col·laboració amb l'àrea de joventut de la Mancomunitat La Plana, també es duu a terme la campanya ‘'A cegues no mola''. La campanya es realitza al mateix dia de la rua ubicant estands on s'hi ubiquen professionals per facilitar informació i dispensar gratuïtament ampolles d'aigua.

L'objectiu de la campanya és continuar el treball de la resta de campanyes i xerrades impartides als instituts sobre els riscos del consum i conductes en risc nocturnes al mateix temps que es volen promoure les conductes cíviques.