Joventut

Fem-ho Jove!

Cada estiu oferim als joves de 13 a 16 anys la proposta de lleure socioeducatiu Fem-ho Jove!,

on a part de realitzar activitat d'oci i lleure, els nois i les noies tenen l'oportunitat de contribuir en la millora i restauració del seu municipi. El programa s'impulsa des de la Regidoria de Joventut de Taradell i amb la col·laboració del Servei de joventut de la Mancomunitat La Plana

El projecte combina la metodologia d'aprenentatge i servei i el lleure educatiu, posant especial èmfasi al treball comunitari amb entitats o espais de Taradell. Els objectius principals són fomentar la cohesió social, donar a conèixer el patrimoni del municipi i vincular les persones joves al teixit associatiu de Taradell. 

 

Les activitats i tallers que s'organitzen posen atenció en el desenvolupament personal dels joves. Per aquest motiu l'educació emocional hi és molt present i es potencien les competències socials.

El  Fem-ho Jove! es porta a terme els dimarts, dijous i divendres de juliol de 9:00h a 13:00h i el termini de preinscripció finalitza el 26 de maig (aquest inclòs). A continuació trobareu l'enllaç per fer la preinscripció. 

 

 

 

Enllaços relacionats