Joventut

Nova edició de l'estiu jove carregada d'activitats lúdiques i formatives

Dilluns 05/06/2017

Estiu Jove Banner

Des de la regidoria de joventut amb la col·laboració de l'àrea de joventut de la Mancomunitat La Plana organitzen un any més l'Estiu jove, un projecte que conclou diferents activitats lúdiques i formatives per a joves durant els mesos d'estiu.

Pel que fa a l'oferta formativa, s'han preparat els habituals cursos de monitors i monitores de lleure a Taradell i també el curs de premonitors i premonitores que es realitzarà a Tona, tots ells subvencionats pels empadronats als municipis que formen la Mancomunitat La Plana. Per altra banda, tots els dilluns i dimecres del mes de juliol, es portarà a terme un taller-activitat sota el nom ‘Restaurem Les Fonts de Taradell, fem-ho jove!' que pretén recuperar diverses fonts del nostre municipi.

Per altra banda, l'oferta lúdica hi ha diferents activitats i també a diferent dia. Quatre d'elles es faran a Taradell: un taller de tatos de Henna a Can Costa, un taller de Slakline i malabars al Pujoló, un altre per aprendre a fer trucs amb l'Scooter a l'Skate Park del pavelló i una festa Holi Party encara a concretar el dia, hora i lloc. Per altra banda també hi haurà partits de Bubble Football, en aquest cas serà a Viladrau conjuntament amb els municipis mancomunats.

Finalment, també s'han programat dues sortides amb un cost de 15 euros cadascuna: una a Waterworld de Lloret de Mar i a l'Open Camp de Barcelona a Montjuïc.

Totes elles estan dinamitzades des del Punt Jove ‘El Puntal' on s'hi pot demanar informació i fer-ne les inscripcions.

Seguidament podreu trobar la programació i les dates d'inscripcions:

Estiu Jove