Joventut

Forma el teu equip i viu l’aventura amb el Raid dels Ausetans 2015

Ja estan obertes  les inscripcions per participar del Raid els Ausetans 2015 que es celebrarà durant els mesos d'abril i maig. 
Dimarts 10/03/2015

raid dels ausetans 2015

El Raid dels Ausetans és un circuit d'aventura on els grups participants hauran de superar proves de diversa índole en un temps determinat. Cadascuna de les proves pretén potenciar unes capacitats concretes i persegueix uns objectius específics.

El Raid del Ausetans fomenta, a partir de l'educació entre iguals, la creació d'una xarxa de contactes i de nusos interpersonals que s'enforteixen el teixit social. Es competeix per categories, entre equips del mateix poble i els que treuen millor puntuació, competeixen a nivell comarcal. La final comarcal tindrà lloc el cap de setmana 9 i 10 de maig al Mas les Comas, a l'Esquirol.

El grups participants han d'estar formats de 4 a 6 persones, agrupats per edats: categoria A (de 13 a 17 anys i el premi per l'equip guanyador serà una entrada a Port Aventura per a cada un dels seus membres amb el transport inclòs) i categoria B (de 18 a 29 anys i  l'equip guanyador aconseguirà un cap de setmana  a una capital europea).

Les inscripcions es poden fer del 9 al 27 de març al Puntal, els divendres de 18 a 20h. i també als patis de l'Institut. El preu és de 4€ els menors d'edat i de 5€ els majors d'edat.