Joventut

Final local mancomunada del 10è Raid dels Ausetans a Viladrau

Un grup de joves de Taradell passen a la final.
Dimecres 17/05/2017

Final Raid dels Ausetans

Cinquanta joves dels municipis de la Mancomunitat La Plana (Santa Eulàlia de Riuprimer, Taradell i Tona) i de Santa Eugènia de Berga organitzats en 10 equips van trobar-se a la pista poliesportiva de Viladrau aquest diumenge 14 de maig per la Final Local d'aquesta edició del Raid dels Ausetans de la categoria júnior (13-17 anys).

Els joves van realitzar un total de 9 proves-activitats entre les quals es trobaven la pista americana, el crit més fort, primers auxilis, el futbolí cec, etc. 

Els equips que passen a la Final Comarcal són: Koni's de Santa Eulàlia de Riuprimer, Sinprotex de Taradell, The Sky de Tona i Els Espartanos de Santa Eugènia de Berga.

Els guanyadors de la categoria de joves entre 13 i 17 se n'aniran a Port Aventura i els joves guanyadors de la categoria de 18 a 29 anys gaudiran d'un viatge a una ciutat Europea de la seva elecció. 

 

10ª edició del Raid dels Ausetans

Aquesta és la 10ª edició del Raid dels Ausetans i que es tracta d'un programa comarcal que promou valors de cohesió social, integració, respecte al medi ambient i a l'entorn i als diferents col·lectius que hi habiten.

Cal destacar que les inscripcions per participar al Raid dels Ausetans es realitzen des dels diversos Serveis d'Informació Juvenil municipals els quals fan l'acompanyament als joves durant tot el procés: competició local, final local mancomunada i final comarcal.

L'edició d'aquest 2017 es va iniciar l'última setmana d'abril amb la Competició Local amb una durada de dues setmanes, durant les quals cada grup va superar diverses proves.

Final Local mancomunada Raid Ausetans 2017 Viladrau (15)

Final Local mancomunada Raid Ausetans 2017 Viladrau (17)

Final Local mancomunada Raid Ausetans 2017 Viladrau (9)