Joventut

Els alumnes de 5è de primària de Taradell tanquen el taller de valors.

Dissabte 20/05/2017

Taller de valors

El passat divendres, una vuitantena d'alumnes de 5è de primària de les escoles de Taradell es van trobar al Centre Cultural Costa i Font per tancar el taller de valors que han realitzat durant tot el curs.

Els alumnes de les tres escoles van poder posar en comú tots els valors treballats durant les cinc sessions portades a terme cada grup – classe entre el novembre i abril. Ho van fer a través d'unes caixes misterioses treballades pels alumnes en aquests tallers on totes elles tenien un valor en comú: el respecte. Durant la cloenda, tots els alumnes van haver d'endevinar quin misteri exposava cada caixa i quina reflexió sobre el valor del respecte tenia. Les caixes, es poden veure exposades fins divendres de la setmana que ve al vestíbul de Can Costa. A part, els i les infants van poder gaudir de diferents jocs tots ells posant valors pel mig.

A l'acte hi van assistir la regidora d'ensenyament, Dolors Martí i la regidora de Benestar Social, Araceli Garcia, que van destacar a tots els alumnes la importància de tot el què s'ha après en aquests tallers de valors, ja que és un aprenentatge útil a la vida quotidiana.

La coordinació dels tallers ha anat a càrrec de la companyia Intringuilis i és impulsat per les regidories de Benestar Social i la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Taradell.

Taller_valors-1.jpg
Taller_valors-1.jpg
Taller_valors-2.jpg
Taller_valors-2.jpg
Taller_valors-3.jpg
Taller_valors-3.jpg
Taller_valors-4.jpg
Taller_valors-4.jpg
Taller_valors-5.jpg
Taller_valors-5.jpg
Taller_valors-6.jpg
Taller_valors-6.jpg
Taller_valors-7.jpg
Taller_valors-7.jpg