Joventut

El I Concurs d’art jove de Taradell ja té guanyadors.

Dissabte 22/04/2017

Genís Mora en categoria A i Lorena Prat en categoria B són els guanyadors de la primera edició del concurs d'Art Jove de Taradell. Els premis del concurs organitzat des de la regidoria de Joventut i la dinamitzadora jove del Puntal es van entregar aquest divendres al vespre a la biblioteca Antoni Pladevall i Font dins els actes joves de la Festa de Sant Jordi.

S'hi van presentar un total de 18 obres dividides amb dues categories. La categoria A, compresa entre les edats de 13 i 18 anys amb un total de 13 obres. Genís Mora, s'enduia el primer premi amb una obra de modalitat dibuix de pastel i en aquest cas, el jurat va tenir difícil la valoració del segon premi, i es van decantar per dividir el premi amb tres parts i atorgar tres segons premis. Aquests van caure per Laura Brullet en pintura; per Paula Cabrera en dibuix i en modalitat escultura, la premiada va ser Gemma Bañeras.

Guanyadors Concurs d'ArtGuanyadors Concurs d'Art

En categoria B, es van presentar un total de 5 obres. El primer premi se'l va emportar Lorena Prat en pintura i el segon premi va anar a mans d' Anna Aparició en il·lustració.

El primer classificat de cada categoria tenia un premi de 200 euros i el segon premi un de 100 euros, en el cas de la categoria A, es van dividir a parts proporcionals

El jurat estava format pel dibuixant Guillem Gonzalo, la fotògrafa Silvia Pujols, la pintora Imma Parés, l'escultor Josep Pons i el pintor Josep Brugalla.

Totes les obres nexposades al Centre Cultural Costa i Font durant tot el cap de setmana.