Joventut

Dinamització juvenil

El servei de dinamització juvenil ofereix activitats mancomunades pels 12 municipis que conformen la Mancomunitat la Plana com per exemple busos, esquiades, campionats, sortides, teatre, lloguer de material, xerrades, agenda jove i totes aquelles que tu proposis al Servei d'informació i orientació juvenil "El Puntal".

Busos: s'organitzen autocars per anar a veure teatre, musicals, concerts, practicar esports d'aventura i totes aquelles propostes que tu ens facis arribar.

Campionats: campionats i competicions entre els 12 municipis de play station, d'escalèstric, etc

Esquiades: cada any s'organitzen dues esquiades amb preus molt assequibles per a tots els joves del municipi que inclouen: el bus, forfer, lloguer i assegurança

Lloguer i préstec de material:

  • Lloguer d'escalèstrics, maquina de xapes, decorats, jocs gegants, etc. per a entitats.
  • Préstec de vaixella compostables, exposició sobre les festes sostenibles, gots reutilitzables i rentagots, etc. (de manera conjunta amb l'àrea de medi ambient).

Xerrades: s'ofereixen xerrades, conferències i tallers mancomunats de diferents temàtiques per tal de treballar de manera íntegra les politiques de joventut.

Agenda Jove: cada mes es publica una agenda jove d'activitats que s'exposa al centre juvenil "El Puntal" i a la web de l'ajuntament.