Joventut

“CONTROLES?” L’exposició sobre els riscos de les drogues rep més de dos-cents visitants

Dimecres 31/10/2018

ControlesTaradell (2)

L'exposició “Controles?”, un recurs de la Diputació de Barcelona que té per objectiu proporcionar informació sobre drogues i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum, ha estat instal·lada al vestíbul del Centre Cultural Costa i Font de Taradell l'última quinzena d'octubre.

Amb aquesta iniciativa de l'Ajuntament de Taradell, amb la col·laboració de la Mancomunitat La Plana, es vol promoure actituds responsables entre els joves, treballant habilitats per a la vida, i reflexionar sobre l'estil educatiu dels pares i mares per prevenir el consum de drogues dels fills i les filles.

L'exposició s'adreça a diferents col·lectius: adolescents, joves, pares i mares i professionals que treballen amb joves, amb l'objectiu de treballar aquesta tasca preventiva a nivell comunitari.

Durant aquestes dues setmanes, l'exposició ha rebut la visita de més de dos-centes persones entre els i les visitants no guiats, les visites guiades i les sessions formatives. Han participat a les visites guiades l'alumnat de 3r i 4t curs d'ESO de l'Institut Taradell i als adolescents del Centre Obert El Puntal i els joves del CRAE La Serra. També s'han fet sessions formatives per personal sanitari, Guàrdia Urbana i famílies.

Des de les regidories de Benestar i família i Joventut de l'Ajuntament de Taradell des de fa temps que es treballa per a la promoció de la salut i la prevenció en consums de drogues conjuntament amb el Programa Integral d'Addiccions de la Mancomunitat La Plana.

ControlesTaradell
ControlesTaradell
ControlesTaradell (3)
ControlesTaradell (3)
ControlesTaradell (4)
ControlesTaradell (4)