Joventut

Comença la campanya 'Viu la festa a Taradell. Diverteix-te sense passar-te!'

Divendres 09/02/2018

Viu la Festa a Taradell ! Diverteix-te sense passar-te!

La Regidoria de Joventut amb la col·laboració de la Ràdio Taradell i altres regidories de l'Ajuntament han iniciat aquesta setmana la campanya ‘Viu la Festa a Taradell. Diverteix-te sense passar-te' amb motiu del Carnaval que se celebrarà el pròxim 17 de febrer. Des de la regidoria i de la dinamitzadora juvenil, s'estan portant diferents accions preventives per fomentar el civisme i el consum responsable, entre d'altres.

Per tercer any consecutiu s'ha realitzat una carta adreçada a les famílies que s'ha repartit per les diferents llars del municipi. Aquesta carta anima a participar del carnaval i dóna unes quantes recomanacions perquè la rua i la festa transcorrin amb la màxima seguretat possible i per aconseguir un bon ambient. Aquesta carta també va acompanyada pels horaris dels actes del Carnaval.

Per altra banda, des del programa PIDCES a l'Ins Taradell, la dinamitzadora juvenil fa diferents intervencions preventives durant les hores del pati.

Finalment, el mateix dia, l'Ajuntament de Taradell, La Mancomunitat La Plana i Ràdio Taradell portaran diverses accions dins la campanya ‘Viu la Festa a Taradell. Diverteix-te sense passar-te' conjuntament amb la campanya ‘A Cegues no mola'  que es realitza des de l'àrea de joventut de la Mancomunitat La Plana i les Regidories de Joventut dels municipis mancomunats. Entre altres accions, s'avituallaran les carrosses amb ampolles d'aigua que serviran per repartir durant el recorregut a qui ho necessiti.

Tot seguit podeu descarregar-vos la carta enviada a cada llar.