Joventut

Camp de treball urbà d'estiu per joves

Diumenge 08/06/2014

Taradell organitza per al mes de juliol un cap de treball urbà per a joves d'edats compreses entre 14 i 17 anys. Aquest camp de treball es realitzarà del 14 de juliol a l'1 agost amb horari de matins (9.30 a 13.30 hores) amb 10 joves i un monitor.

La programació de les activitats serà de caire educatiu, lúdic, esportiu i de sensibilització sobre temes diversos com la salut, el civisme, el medi ambient, el voluntariat, l'educació vial, etc. Així com alguna sortida de tot un dia.

El termini de preinscripcions és del 6 de juny al 3 de juliol. Cal emplenar el full d'inscripció que podeu descarregar-vos d'aquesta web i lliurar-lo fins el dia 3 a “El Puntal”, Servei d'informació juvenil e Taradell. El dia 4 de juliol es farà l'assignació de places, en cas que hi hagués més demanda que oferta es farà un sorteig públic a les 6 de la tarda al mateix Puntal. Després d'això, caldrà que els joves que tinguin plaça formalitzin la matrícula abans del 9 de juliol. Serà en aquest moment en que caldrà pagar els 30€ que costa.

Abans de començar el camp de treball es donarà els detall i el calendari de les activitats que es faran a totes les persones inscrites.