Empresa i ocupació

L'Ajuntament de Taradell contractarà a 8 persones mitjançant plans d'ocupació

Dimarts 01/04/2014

L'Ajuntament de Taradell contractarà a sis peons, un auxiliar administratiu i un tècnic de turisme a través dels plans d'ocupació. En el marc del programa complementari de suport a l'economia productiva local, línia de suport “Finançament plans d'ocupació”, de la Diputació de Barcelona, Taradell ha rebut 41593,44 euros per a poder tirar endavant aquestes contractacions.

Avui s'obre la convocatòria per a la contractació de tres peons per incorporar-se a la brigada d'obres municipal, pel termini de tres mesos i la setmana que ve s'obrirà la convocatòria de les places de tècnic de turisme per un període de 8 mesos per desenvolupar tasques del projecte de l'Ecomuseu del Blat i la d'auxiliar administratiu per reforçar l'àrea de cultura, per un període de quatre mesos. La resta de contractacions es realitzaran al 2015.

L'objectiu d'aquests plans d'ocupació és el foment de l'ocupació, per això per accedir als llocs de treball, entre altres requeriments, cal estar en desocupació. Per conèixer aquestes i altres condicions que es demanen per accedir al procés selectiu de les diferents places, podeu consultar la seu electrònica de la pàgina web de l'ajuntament www.taradell.cat l'apartat “L'Ajuntament informa”. El termini màxim per a la presentació de sol•licituds en la convocatòria de peons de brigada és el dia 11 d'abril.