Empresa i ocupació

La Mancomunitat La Plana desplega el nou servei de desenvolupament local

Dilluns 17/02/2014

Els ajuntaments de Balenyà, Folgueroles, El Brull, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau , juntament amb la Mancomunitat La Plana, han engegat el nou Servei de Desenvolupament Local .

Aquest servei, iniciat aquest mes de gener, té l'objectiu de fomentar el desenvolupament econòmic i social dels municipis de la mancomunitat per tal de millorar la qualitat de les persones que hi viuen, treballant a través de tres eixos; ocupació, empresa i territori .

Ofereix els serveis de borsa de treball, inserció, orientació i assessorament laboral, formació, suport i assessorament per PIMES i emprenedors ...

El Servei de Desenvolupament Local té la voluntat de treballar des de la proximitat, descentralitzant els servei als diferents municipis , fet que ha de permetre captar de forma més directa les necessitats del territori.

L'objectiu és treballar les polítiques d'ocupació i desenvolupament d'una forma més integral de forma coordinada amb altres àrees de la mancomunitat (Serveis Socials, Joventut, Igualtat i Convivència, etc.).

Tot això sense deixar de banda el treball transversal per optimitzar recursos i aprofitar sinergies ja creades, sumant-se a iniciatives d'àmbit comarcal.