Empresa i ocupació

Formació sobre “Xarxes socials i Web 2.0 en el món empresarial”

Dilluns 16/03/2015

Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Taradell juntament amb el Servei de Desenvolupament Local de La Mancomunitat La Plana, s'ha promogut la formació sobre “Xarxes socials i Web 2.0 en el món empresarial” amb l'objectiu d'apropar empreses i emprenedors al món d'aquestes noves eines de comunicació.

La sessió formativa “Xarxes socials i Web 2.0 en el món empresarial”, que forma part del programa Formació per Empreses i Emprenedors Osona 2015, és una activitat gratuïta que va adreçada a empreses i emprenedors dels municipis de la Mancomunitat La Plana.

Els temes a tractar són:

Visió sobre el concepte de xarxa social i la web 2.0, per què serveixen des d'un punt de vista de l'emprenedor i l'empresa i què cal tenir en compte per utilitzar-les. Què són les xarxes socials i quins tipus n'hi ha segons la utilitat. Principals xarxes socials, xarxes verticals, xarxes privades i marc legal. Concepte de servei a Internet (SaaS i Cloud).

La formació anirà a càrrec del Sr. Josep Baijet, consultor i Propietari de Jbaijet i Associats, i s'impartirà al proper 19 de març de 2015, de les 16:00h. fins a les 20:00h., al Centre Cultural Costa i Font.

 

Els interessats a participar-hi han d'inscriure's prèviament a http://www.creaccio.cat/empresa/programa-formacio-empreses-emprenedors/programa-de-formacio/