Empresa i Ocupació

Formació de màrqueting digital per professionals i microempreses a Taradell

Dimecres, 27/04/2022

Can Costa Centre Cultural acollirà la formació “Com vendre per Instagram, sense semblar que vols vendre”, adreçada a professionals i persones emprenedores.

Aquesta formació, 100% subvencionada, s'impartirà els dies 5, 12, 19 i 26 de maig de 9:30 h a 13:30 h. i anirà a càrrec de la Mònica Urrútia Azcon, experta en comunicació en xarxes socials i continguts multimèdia, dinamitzadora de comunitats i creació d'estratègies digitals.

Durant les 4 sessions els participants aprendran a fer publicacions a la xarxa que impactin, amb missatges per sorprendre el públic. També aprendran a conèixer què espera trobar el seu públic diana en el perfil d'Instagram abans de comprar un producte o servei i crear expectatives, a utilitzar un llenguatge inclusiu en la comunicació a les xarxes i a aconseguir que la seva clientela parli d'ells a la xarxa.

Per participar-hi cal fer inscripció prèviaPer més informació contactar amb el Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plata a través del correu electrònic sdl@mancoplana.cat o bé trucant al telèfon 648 447 270.

Aquesta és una iniciativa impulsada pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana i l'Ajuntament de Taradell, juntament amb les entitats de promoció econòmica de la comarca amb el lideratge de Creacció i el suport de la Diputació de Barcelona.

formacio_com_vendre_per_instagram