Empresa i Ocupació

Finalitzen les obres d’ampliació i millora de la vorera superior de la Ronda Vilademany

Aquest setembre s'ha executat l'obra, que fou la proposta més votada als pressupostos participatius del 2022

Dimarts, 17/10/2023

Les obres d'ampliació de la vorera superior de la Ronda Vilademany han finalitzat aquest setembre després de quinze dies de treball. Aquestes obres han consistit en ampliar les voreres de la part superior de la Ronda Vilademany, fer els passos de vianants accessibles, modificar la posició de l'enllumenat públic i pintar la senyalització horitzontal. Així, aquesta actuació ha de permetre disposar de més espais pels vianants, dotar-los de més seguretat i millorar l'accessibilitat en aquest tram.

Vorera abans de la intervencióAbans de l\'actuacióCal recordar que aquesta ampliació de la vorera superior de la Ronda Vilademany va ser la proposta més votada als pressupostos participatius del 2022, i per tant aquestes obres responen a una demanda ciutadana. A més, en aquest tram de la Ronda Vilademany hi circulen molts alumnes de l'Escola Pinediques, i per tant és important que tinguin un camí segur i accessible fins al centre educatiu.

Les obres executades han tingut un cost final d'aproximadament 30.000 €, superior al pressupost dels processos participatius. Per aquest motiu, la resta d'ampliació de vorera de la Ronda Vilademany fins al carrer Batllia s'ha realitzat provisionalment amb senyalització horitzontal. L'Ajuntament de Taradell té la voluntat d'anar transformant aquesta ampliació provisional feta amb pintura a una ampliació definitiva feta d'obra, a mesura que la disponibilitat pressupostària ho permeti.

Foto 2
Vorera després de l'actuació
Foto 3
Vorera després de l'actuació