Empresa i ocupació

El programa de Formació per a Empreses i Emprenedors d’Osona arriba a la tercera edició amb 35 sessions programades

Juan Freire, expert en cultura digital i innovació encetarà el programa amb una xerrada sobre les tendències que afecten i afectaran a les empreses, l'economia i el treball.  La iniciativa, impulsada per les entitats de promoció econòmica de la comarca, està enfocada a millorar les habilitats empresarials dels assistents.

Les sessions formatives començaran a finals de febrer i es tancaran al novembre.

Dimarts 23/02/2016

El proper 25 de febrer es posa en marxa la tercera edició del programa de Formació per a Empreses i Emprenedors d'Osona, una iniciativa de les entitats de promoció econòmica de la comarca liderada per Creacció. L'objectiu del projecte és apropar als emprenedors i als empresaris osonencs continguts d'interès que els permetin adquirir noves competències i millorar el posicionament de les seves organitzacions.

L'expert en estratègia digital i innovació Juan Freire, donarà el tret de sortida al programa el dia 25 de febrer a Vic amb una xerrada sobre les transformacions que han d'afrontar les empreses en el marc del procés de digitalització.

El programa d'aquesta tercera edició oferirà un total de 35 sessions formatives entre els mesos de febrer i novembre repartides en onze municipis d'Osona. Les sessions abordaran temàtiques diverses amb l'objectiu de traçar un recorregut transversal per tots els àmbits de la gestió empresarial. El programa es pot consultar a la pàgina web de Creacció, des d'on també es poden tramitar les inscripcions per assistir a les xerrades previstes pels mesos de febrer i març.

Aquesta és una iniciativa impulsada per Creacció, l'agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement, al costat de les entitats de promoció econòmica de Vic, Manlleu, la Mancomunitat La Plana, el Consorci de la Vall del Ges Orís i Bisaura, el Consorci del Lluçanès, Roda de Ter, Sant Hipòlit de Voltregà i les Masies de Voltregà, i compta amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement, del Ministeri de Treball i Seguretat Social, del Servei d'Ocupació de Catalunya i de la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona.