Empresa i ocupació

El mercat setmanal de Taradell es trasllada a l'Espai 1 d'Octubre

Dimarts, 03/11/2020

A partir d'aquest primer dimecres 4 de novembre el mercat setmanal de Taradell es traslladarà de la Plaça de les Eres a l'Espai 1 d'Octubre. Aquest canvi es produeix a partir d'una petició dels propis marxants que tenen parada al mercat, que ho van demanar en una reunió a l'Ajuntament, el passat 30 de setembre.

Les raons d'aquest trasllat, segons les explicacions dels paradistes són de caràcter higiènic –el terra de sorra, i la pols que genera, embruta el menjar i la roba–; de seguretat, ja que darrerament alguna persona gran havia caigut caigudes per les escales d'accés, i de mobilitat –no hi ha prou llocs d'aparcament.

Tot plegat ha comportat una baixada constant de paradistes i usuaris. Una vegada estudiada la petició, i després de l'experiència positiva dels dies que ja es va fer en aquest mateix lloc quan es va aterrar Can Serdà, es va acordar fer el trasllat per guanyar en qualitat del servei que s'hi ofereix. Sortosament, val a dir que darrerament s'hi han incorporat dues noves parades, una merceria i una de productes naturals.

El mercat ocuparà només una part de l'actual zona d'aparcament. La decisió d'aquest trasllat es va comunicar a l'Associació de Botiguers de Taradell el passat 26 d'octubre.