Empresa i ocupació

Comença el segon semestre de la ''Formació per a Empreses i Emprenedors'' d'Osona

Dijous 20/09/2018
El passat 19 de setembre va començar el nou semestre del programa “Formació per a Empreses i Emprenedors” amb una sessió de l'apartat econòmic, financer i fiscal a Roda de Ter.
 
Al llarg del semestre es podrà aprendre també com dissenyar una campanya d'email màrqueting, què és i com funciona una cooperativa o bé de quines prestacions i cobertures disposen els treballadors autònoms, entre moltes altres temàtiques.
 
Una de les principals novetats d'enguany són les anomenades “Sessions bàsiques per al teu projecte emprenedor”, a les quals es dona encara més rellevància en aquest segon semestre. Es tracta de quatre sessions pràctiques amb experts focalitzades en àmbits essencials del projecte emprenedor com ara la definició de la idea i model de negoci, l'estudi de mercat, el pla de màrqueting, el màrqueting digital o l'anàlisi econòmic i financer. La resta de cursos s'han agrupat també sota aquestes quatre categories.
 
Durant tot l'any, empresaris i emprenedors podran assistir a qualsevol de les formacions repartides pels municipis de la comarca d'Osona. Als municipis de la Mancomunitat La Plana s'han programat tres formacions per aquest semestre:
 
  • 22 d'octubre “El futur dels negocis: vendre més enllà del producte i crear experiències” a Taradell 
  • 19 de novembre “Com ser un venedor efectiu” a Tona
  • 13 de desembre “Què vol dir ser treballador autònom? Prestacions i cobertures” a Balenyà.
 
El programa es pot consultar a la pàgina web de Creacció, des d'on també es poden tramitar les inscripcions. http://www.creaccio.cat/formacio/
 
Aquesta és una iniciativa impulsada per Creacció, Agència d'Emprenedoria, Innovació i Coneixement, al costat de les entitats de promoció econòmica de la Mancomunitat La Plana, Vic, Manlleu, el Consorci de la Vall del Ges Orís i Bisaura, el Consorci del Lluçanès, Roda de Ter, Sant Hipòlit de Voltregà i les Masies de Voltregà, i compta amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement, del Ministeri de Treball i Seguretat Social, del Servei d'Ocupació de Catalunya i de la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona.