Empresa i ocupació

Alumnes de la segona edició del REINVENTA’T+40, visiten els magatzems de Bon Preu a Balenyà.

Vint alumnes del Programa per la millora de l'ocupabilitat, REINVENTA'T+40, van visitar els magatzems que el Grup Bon Preu té al municipi de Balenyà. 
Dilluns 16/11/2015

Durant la visita els alumnes van poder veure els magatzems de verdures i fruita i el de secs (productes envasats) on els encarregats els van explicar la logística i el funcionament propis de cada magatzem.

També van tenir l'oportunitat de parlar amb una responsable de recursos humans que els va explicar com funciona una empresa com Bon Preu.

Els participants, que estan en procés de recerca de feina, van poder veure de prop què busquen i valoren les empreses dels seus treballadors, i com s'aplica a la pràctica tot el que estan aprenent al llarg del curs.

En aquesta segona edició el programa REINVENTA'T+40 està formant a 30 persones majors de 40 anys i aturats de llarga durada que es troben en recerca de feina per donar una impuls a la seva ocupabilitat.

L'objectiu és millorar les competències bàsiques dels participants i oferir-los acompanyament en la recerca de feina posant al seu abast formació que els ajudi a identificar les pròpies habilitats i reorientar la seva trajectòria professional per tal d'obrir-se més portes en el mercat laboral actual.