Projecte de mentoratge entre l'Ajuntament i l'Institut

Dijous, 10/09/2020

L'Ajuntament i l'Institut de Taradell han decidit de col·laborar amb el projecte XEC3 (Xarxa d'Expertesa per a la Construcció Compartida de Coneixement) que pretén afavorir la cooperació entre generacions, enfortir el coneixement recíproc i evitar la segregació per raons d'edat.

Per aquest motiu, el centre d'educació secundària i la corporació municipal fem una crida a les persones majors de 60 anys que vulguin aportar, com a mentors, la seva experiència professional, laboral o personal amb joves que comencen amb els seus Treballs de Recerca de batxillerat (TR) o de Fi de Grau universitari (TFG).

Podeu trobar la informació referent a aquest projecte a l'espai web del Grup de Recerca Orientació i Desenvolupament Educatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Així doncs, si voleu col·laborar amb aquest projecte i voleu compartir els vostres coneixements i expertesa, envieu-nos un correu electrònic a participacio@taradell.cat i us informarem de tots els detalls. Taradell no es pot perdre el vostre pou de saviesa!