Comunicació

Nou canal de comunicació de l'Ajuntament a Telegram

Atenent a la situació actual, s'obre una nova via d'informació directe amb la ciutadania.

Diumenge, 22/03/2020

L'Ajuntament de Taradell obre un canal a Telegram per enviar informació directa, clara i concisa sobre l'actualitat municipal i les activitats del poble. Aquesta nova eina servirà per arribar a un major nombre de ciutadans i ciutadanes, ja que podrà ser útil a les persones que no utilitzen xarxes socials. També ha de permetre una major celeritat a l'hora d'enviar la informació.

image

Si ja teniu l'aplicació, us podeu unir a aquest canal visitant l'enllaç t.me/ajtaradell. Si no la teniu, heu d'instal·lar-la prèviament als vostres dispositius mòbils (telèfon o tauleta) i activar-hi el compte. Telegram també disposa d'aplicació per a ordinadors d'escriptori amb versions per als sitemes operatius Windows (Microsoft), MacOS (Apple) i Linux (programari lliure). Visiteu la pagina de descàrregues de la web i cliqueu a la opció que preferiu.

En tot cas, és necessari disposar d'un número de telèfon. Una vegada us hagueu unit al canal rebreu una notificació cada vegada que hi hagi alguna nova informació, i la podreu compartir amb els vostres contactes o a les xarxes socials.

El canal de Telegram de l'Ajuntament de Taradell s'afegeix a la resta de serveis de comunicació, com aquest web municipal, el butlletí digital o les xarxes socials, que podeu consultar en aquí.